2020-06-02 16:25:40• hírek • Bede Emőke

Ismét megnyitja kapuit az Ócskapiac

A szatmáriak életében egy olyan, már-már kultikus helyszínnek számít az Ócskapiac, mely hóban, fagyban és a gatyarohasztó kánikulában is nyitva van, tömegek keresik fel, hogy nézelődjenek, s ha úgy van, vásároljanak is valamit a felkínált portékák közül. Épp ezért rökönyödtek meg sokan, amikor néhány héttel ezelőtt érkezett a hír, a pandémia miatt egy ideig lakat kerül a kapukra.

Az egyik legtöbb tagot számláló helyi Facebook-csoportban, a Szatmári tudakozóban is heti rendszerességgel kérdezgették az emberek, nyit-e már, lehet-e már menni. Nos, ezen személyek számára jó hírünk van, ugyanis a polgármesteri hivatal arról tájékoztatta híroldalunkat, hogy vasárnaptól ismét megnyitja kapuit a létesítmény. Amennyiben úgy dönt, már e hétvégén szeretné belevetni magát a piaci forgatagba, akkor jó, ha tisztában van mindazokkal az óvintézkedésekkel, melyeket saját és mások egészségének védelme érdekében be kell tartania:

  • csak a piaci asztalokra lehet kihelyezni a termékeket
  • BELÉPNI csak az 1-es számú kapun engedélyezett, TÁVOZNI pedig a 2-es számún
  • a piac területén AJÁNLOTT a védőmaszk viselete, és KÖTELEZŐ betartani a másfél méteres távolságot

Az érvényes PROGRAM szerint az eladók 06.00 és 14.00, a vásárlók pedig 09.00 és 13.00 óra között tartózkodhatnak a piac területén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: